Betonggruvans hyllsystem Portal som TV-hylla.

Vill du använda din Portalhylla som TV-möbel finns det några olika lösningar.

TV STÅENDE I HYLLAN
På ett 80 cm hyllplan ryms en 32-tums TV. Se hyllsystem LINNEA nedan (Kontrollmät alltid så att din TV säkert får plats) Har du en större TV och vill att den ska stående på ett hyllplan rekommenderar vi vår TV-gavel. Den är en 67 cm hyllgavel som saknar pinnen framtill som kan skymma bilden. (Exempel hyllsystem LOTTA och TOMAS nedan)

TV PÅ VÄGGEN
Har du en TV som är större än 32 tum eller inte vill ha din TV stående kan du fästa den på väggen ovanför. Då passar det bäst att fästa den över 67-gavlar för att TV:n ska hamna på en bra höjd på väggen. (Se hyllsystem ELIN nedan) Du får då två hyllplan till böcker, och om du vill kan du addera Betonggruvans skåp att dölja sladdar och annat i.

Populära hyllsystem för TV


Hyllsystem PORTAL ELIN – 5890 kr

Hyllsystem LOTTA Från 15135 kr

Hyllsystem LINNEA Från 12130 kr

Hyllsystem TOMAS – Från 5690 kr

Ovan hittar du några kombinationer som passar att ha en TV i. Se alla våra mest populära kombinationer HÄR. Du kan också köpa delar och skapa din egen hylla.

MAILA OSS om du har frågor eller undringar. Vi hjälper dig gärna att planera din hylla!

Nedan har visar vi de produkter som kan användas till en TV-hylla. Vår TV-gavel saknar pinnen som sticker upp och täcker bilden. Ett skåp kan vara bra att gömma sladdar och konsoller i. Vi har även förlängningsben till hyllgavlarna för dig med höga socklar eller om du vill ha din TV högre upp. De finns i höjderna 10 och 20 cm.

Produkter till din TV-hylla


TV-hyllgavel 67 cm – 995 kr

Skåp stort – 2495 kr

Extraben – 295 kr