Om Betonggruvan

Betonggruvan formger och tillverkar möbler som får dig att trivas hemma. Betonggruvans designfilosofi utgår från flerfunktion. Alla hem har behov av olika funktioner och livet förändras. Vi flyttar och nya användningsområden för möblerna skapas. Hjälten i Betonggruvans möbelfamilj är hyllsystemet Portal som lanserades första gången 2015. Portal utvecklas ständigt för att kunna passa i hemmets olika rum. 

Men varför heter det Betonggruvan? Jo, när jag, Josefine Halfwordson, startade företaget 2011 gjöt jag betongbord i källaren i flerfamiljshuset där jag bodde. Jag brukade skoja om att hissen var gruvschaktet och kunderna skulle åka ner i gruvan. Därav Betonggruvan – ett namn som fått hänga kvar trots att betongborden är ett minne blott. 

Betonggruvans möbler säljs i vårt showroom på Roslagsgatan 25 i Stockholm och självklart här i webbshopen med leverans hela världen. 
Här finns vi

Du hittar vårt showroom på Roslagsgatan 25 i Vasastan i Stockholm. Närmaste tunnelbana är Odenplan (grön linje) eller Tekniska Högskolan (Röd linje). Bussar stannar på stationen Roslagsgatan på Odengatan.

Precis utanför oss finns en lastplats där du kan stanna till en kortare stund när du hämtar upp varor. Vill du inte hämta upp hos oss så skeppar vi med glädje world wide