Vanliga frågor

Varför heter ni Betonggruvan?
Josefine Halfwordson startade Betonggruvan i en källare i Vasastan med att gjuta betongbord. När kunderna ville komma och titta på bord fick de ringa och Josefine åkte upp med hissen och hämtade. Hissen kallades för gruvschaktet och betong var just materialet. Betonggruvan kändes helt rimligt. Idag har betongen fått ge plats åt andra material. Här kan du läsa mer om Betonggruvan.

Hur lång är leveranstiden på hyllsystemet?
Vi försöker alltid ha hyllsystem på lager. Vi skickar din beställning från vårt lager till vårt showroom (för upphämtning där) eller direkt hem till dig (hemleverans). Leveranstiden är 3-7 dagar. Du får ett mail av oss så fort vi skickat din order eller när den finns att hämta i vårt showroom. Hör av dig till oss på hej@betonggruvan.se så om det dyker upp frågor. Om en vara är restnoterad framgår det i vår webshop samt på din orderbekräftelse. Vi gör vårt bästa för att uppdatera webshoppen om preliminära tider när restnoterade varor väntas in.

Kan jag få hjälp att rita upp ett hyllsystem?
Självklart hjälper vi dig med det! Antingen på plats här i Betonggruvan eller via mail. Läs mer om vår hyllkonsultation här.

Vad kostar frakten?
Fraktkostnaden beror på vilken typ av vara du köper. Handlar du över 1000 kr är frakten fri inom Sverige. I Stockholm skickar vi möbler med Bring och i övriga Sverige och världen med DHL. Mindre saker kostar 60-120 kr. Du kan också välja att hämta din beställning i vårt showroom i Vasastan i Stockholm inom en vecka helt gratis. Observera att vi inte har vårt lager i vårt showroom och att det därför är en leveranstid på några dagar även för upphämtning av större möbler.

Kan någon annan hämta ut mitt paket?
Har du inte möjlighet att hämta ut ditt paket själv kan du skicka någon annan på uppdraget så länge denne har med sig din och sin egen legitimation. Det är inte möjligt att ändra namn på ett paket som redan skickats.

Kan jag returnera en vara?
Ja, det kan du. Du har 14 dagar på dig sedan du hämtat ut varan att meddela oss och sedan skicka tillbaka varan som då måste vara oanvänd och i oskadat skick. Varan ska då vara packad i sitt ursprungliga emballage. Vid retur står kunden för returfrakten tillbaka till Betonggruvan. Återbetalning sker normalt 1-5 arbetsdagar sedan vi mottagit varan och godkänt returen.

Skickar ni till andra länder än Sverige? 
Javisst gör vi det! Hela världen.